Πρόσκληση για ανεξάρτητους υποψήφιους

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει τις αρχαιρεσίες της κατά τις ημερομηνίες 9-12-2021, 10-12-2021 και 11-12-2021.

Η Συνεργασία Ανεξάρτητων δεν θέλει απλά να αποτελεί ακόμη μια παράταξη στον συνδικαλιστικό χώρο στην αστυνομία, αλλά δημιουργήθηκε για να αποτελέσει μια Κίνηση που θα δώσει μεγαλύτερη δυνατότητα έκφρασης σε όλους τους συναδέλφους που δεν τους εκφράζουν οι δύο υπάρχουσες παρατάξεις και το εκλογικό σύστημα αποκλείει την θεσμική τους εκπροσώπηση.

Eπιδίωξη μας δεν είναι να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τις υπάρχουσες παρατάξεις, αλλά να εντοπίσουμε και να αναδείξουμε τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας, καθώς επίσης και να προτείνουμε τις σωστές κατευθύνσεις για την λύση τους.

Πρόθεση μας δεν είναι η καιροσκοπική παρουσία μόνο στην εκλογική διαδικασία, αλλά πέρα από τις διαφορετικές φωνές που θέλουμε να δοθεί η ευκαιρία να εκφραστούν, πιστεύουμε πως οι ζυμώσεις που θα δημιουργηθούν θα δώσουν την ευκαιρία για την διαμόρφωση νέων δυνάμεων στον συνδικαλιστικό χώρο.

Προσκαλούμε ανεξάρτητα από βαθμούς, υπηρεσίες προέλευσης ή πολιτικά πιστεύω,  όποιον συνάδελφο επιθυμεί να αγωνιστεί μέσα από την Συνεργασία μας, για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

ΕΝΩΣΗΣ ΑΞ/ΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

https://synergasiaanexart.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ακουστούν όλες οι φωνές...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ