ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Συνεργασία Ανεξάρτητων υποψηφίων δεν αποτελεί ακόμη μια παράταξη στον συνδικαλιστικό χώρο στην αστυνομία, αλλά  δημιουργήθηκε για να δώσει μεγαλύτερη δυνατότητα έκφρασης σε όλους τους συναδέλφους, ιδιαίτερα σε αυτούς που εκφράζουν το μαχόμενο και διεκδικητικό συνδικαλιστικό κίνημα. 

Σε κάθε περίπτωση που θα είναι αναγκαίο, θα είμαστε κριτικοί στα κακώς κείμενα της όποιας διοίκησης,  αλλά και με διάθεση συναίνεσης και στήριξης όταν υπάρχουν σωστές κατευθύνσεις για την λύση των προβλημάτων των συναδέλφων.

Σκοπός μας δεν είναι να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τις υπάρχουσες παρατάξεις. Η οντολογική μας διαφορά είναι ότι από την φύση τους περιορίζουν την ελεύθερη έκφραση των "μελών" τους.
Η παρουσία μας θα δώσει την δυνατότητα να ακουστούν θεσμικά  οι διαφορετικές φωνές που το εκλογικό σύστημα αποκλείει.

Γνωρίζουμε πως ιδιαίτερα την δεδομένη χρονική στιγμή το εγχείρημα μας εμπεριέχει εγγενείς δυσκολίες που ευελπιστούμε πως θα τις ξεπεράσουμε με την συνεργασία και την στήριξη όσων συναδέλφων θεωρούν πως η φωνή τους σήμερα περιορίζεται.

Πρόθεση μας δεν είναι η καιροσκοπική παρουσία μόνο στην εκλογική διαδικασία, αλλά πέρα από τις διαφορετικές φωνές που θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να εκφραστούν, πιστεύουμε πως οι ζυμώσεις που θα δημιουργηθούν θα δώσουν την ευκαιρία για την διαμόρφωση νέων δυνάμεων στον συνδικαλιστικό χώρο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ / ΕΑΚΜ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ακουστούν όλες οι φωνές...

Να μάθουμε και πάλι να διεκδικούμε !